Vila MDM Straja

Despre noi

Vila MDM este locul perfect pentru cazare

          Este situata in Straja, judetul Hunedoara si se bucura de o pozitionare inedita, la 100 m de telecabina, 50 m de Partia Constantinescu si 50 m de Platoul Soarelui. Locatia a fost inaugurata in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor un ambient modern in care acestia sa petreca momente de vis alaturi de cei dragi.

          Vila MDM are o capacitate de 8 camere dispuse pe doua etaje. Camerele sunt de 2 locuri, de 3 locuri si de 4 locuri. Toate acestea dispun de mobilier modern, bai proprii, TV/cablu, internet wireless gratis, incalzire centrala pentru ca turistii ce aleg locatia noastra sa regaseasca relaxarea si confortul propriului camin.

          Restaurantul din incinta vilei sta la dispozitia tuturor clientilor, iar personalul specializat se va ocupa sa pregateasca cele mai bune preparate traditionale care va vor incanta papilele gustative.

          De asemenea, Vila MDM va pune la dispozitie o curte interioara unde pe timp de vara va puteti bucura in liniste de un gratar alaturi de prieteni, pentru ca vacanta petrecuta la noi sa fie placuta si din acest punct de vedere.